Bemutatkozás

Főoldal / Rólunk

A házépítés nem csak azért nehéz, mert életed fő művét készíted el, magadnak, vagy a családodnak, hanem azért is mert sok esetben kiszolgáltatott vagy.

Nincs más választásod, el kell hinned, amit a szakemberek ajánlanak, mondanak neked, úgy, hogy eközben ismeretlen technológiákról, technikákról, és nehezen megkeresett százezrekről, milliókról döntesz a rendelkezésere álló információk alapján, annak a reményében, hogy végül minden tökéletes lesz.

Mi az épületgépészet, és az okosotthonok területeiről érkeztünk. Nagyon sok ilyen döntést, és nagyon sok csalódást láttunk már, de úgy gondoljuk, hogy lehetne ez másképpen is.

Elmondunk egy tipikus esetet. Képzeld el, hogy megterveztük a házad gépészetét, kiszámoltuk, hogy mekkora energiaigénye lesz a házadnak, elmondtuk. Aztán nem úgy lett. Legtöbbször minket hibáztatnál, hiszen mi csináltunk valamit rosszul, igaz?

Ebből lett elegünk.

Ezek nem a mi hibáink voltak, hanem a kivitelezőé. Aki alultervezte, vagy egyszerűen nem jól választotta ki a szigetelését a háznak, ezért a fűtésszámla magasabb lett.

Úgy gondoltuk, hogy ha neki nem megy, ha ő nem tudja tökéletesen leszigetelni a házadat, ha mi hiába dolgozunk a legjobb tudásunk szerint, akkor egyetlen választási lehetőségünk maradt: megcsináljuk mi.

Tökéletesre.

Kidobtunk minden, (technológiailag) elavult, nem működő megoldást. MI most egy olyannal dolgozunk, ahol nem létezik hiba. Amelyikben nincsenek hőhidak, ahol a hőszigetelés egyszerűen tökéletes.

Ez a fújt hőszigetelés, amelyik mikromilliméter pontos, mindenhol tökéletes, soha többé nem kell hozzányúlnod, nem avul, nem romlik, nem kell cserélned, ellenőrizned.

Egyszerűen tökéletes.

Kattints ide, szívesen elmondjuk neked az előnyeit, és azt, hogy miért is válaszd ezt.

Ha szeretnéd elolvasni mi a fújt hőszigetelés (és miért járható, vagy nem járható, akkor kattints a linkekre)

 

Top