Járható szigetelés

Főoldal / Járható szigetelés

Ha egyetlen mondattal kellene elmondanunk azt, hogy milyen szigetelést készítünk neked, akkor azt mondanánk: olyan járható szigeteléssel oldjuk meg a födémed szigetelését, amely innovatív, gyors, nem káros az egészségedre, örök életre szól, és szinte tökéletesen szigetel majd.

Arra kérünk, hogy felejts el mindent, amit eddig a hőszigetelésről gondoltál. Felejtsd el a koszt, a kőzetgyapot táblákat, a port, a szakemberek sajnálkozó tekintetét, amikor széttárt kezekkel azt mondják: ebből ezt lehet kihozni, mert ez nem igaz: van megoldás, a járható szigetelés.

Képzelj el – olyan - egy ultramodern szigetelést, amit egyszerűen lefújunk a födémedre, várunk pár percet, az megdagad, megkeményedik, és perceken belül tökéletesen szigeteli a legkisebb résedet is úgy, hogy emellett vízzáró, és hanggátló réteget is képez.

Ez a zárt cellás poliuretán (purhab) járható szigetelés.

Így készül a tökéletes járható szigetelésed.

A szigetelés egyszerűnek tűnik, de nem az (érdemes megnézned, a videót, mert érdekes). Úgy tűnik majd, mintha valamilyen űrlények lennénk, mert  védőruhában, kettő különböző komponensű anyagot viszünk fel a felületre, és ezeket szórással keverjük össze. A leszórt felületen, a kettő anyag azonnal reakcióba lép, és akár az eredeti méretük 30-40 szeresére is duzzadva egy habot hoz létre, mely azonnal megszilárdul, így a felhordástól számított 1-2 órán belül azonnal, tökéletesen szigetel, és máris járható, kibír egy felnőtt embert.

 

A zárt cellás poliuretán hab (purhab) szigetelés előnyei

Összeszedtünk néhány indokot, hogy miért fogod szeretni a zárt cellás poliuretán hab szigetelésünket. Azáért, mert tökéletesen szigetel majd, és nem csak télen nem engedi ki a meleget, hanem nyáron nem engedi le a meleget a tetőtérből. Mivel teljesen tömör (tudod, akár járhatsz is rajta) ezért kitölt minden hézagot, ami azért fontos, mert nem lesz hőhidad, és elfelejtheted a páradiffúziót is (amikor kicsapódik a pára).

Fontos lehet az is, hogy az eddigi 25-40 centis szigetelés helyett mondössze 8-15 centimétert kell letenned, ami nem tűnik soknak, de ezzel sokkal több beltered marad.

További előnye, hogy (képzeld el a tetődet, telis tele van mindenféle kiszögellésekkel) minden ilyen helyet is le tudsz vele szigetelni, és ami még fontos: a szigetelést követő 2 órán belül, egy szellőztetés után máris járható a terület, miközben tökéletes a hőszigetelésed.

Kattints, vedd fel velünk a kapcsolatot, szigeteljük le a házadat, ne fűtsd a környezetedet. Kattints most, segítünk!

Kapcsolódó kérdések


Válasz

Válasz 2

Kapcsolódó menüpontok


Purhab szigetelések

Azt mindenki tudja, hogy egy ház szigetelésen sok múlik, azt azonban kevesen, hogy egy – akár újonnan épült – ház rezsijének a legnagyobb része a fűtésszámla. Számítások szerint akár a rezsi 60-70%-a is lehet a fűtés, ennek ellenére ma 10 ből 7 háznak nincs megfelelő tető, és födémszigetelése. Ez hatalmas...

Nyitottcellás purhab hőszigetelés

Évek óta foglalkozunk családi házak szigetelésével, és azt látjuk, hogy a meglévő épületek nagy része energetikai szempontból olyan nagyvonalúan pazarló, mintha hazánkban az energia ingyen lenne, és mintha a földünk energiakészlete soha nem merülne ki. Azt is látjuk, hogy mára a legtöbb épület a homlokzatig megfelelően szigetelt, csakhogy az épületekben az...

Zárt cellás purhab szigetelés

Sajnos Magyarországon a legtöbb háznak a szigetelése a födémig van megoldva: ez azt jelenti, hogy bár a homlokzatig vélhetően jól szigetelt a ház(ad), éppen a tetőn szökik ki a legtöbb meleg. (Ez egyébként is így lenne, hiszen a meleg levegő felfelé száll). A zárt cellás poliuretán hab szigetelés erre nyújt...

Top